Werken bij ICO

ICO hecht veel waarde aan het welzijn van de werknemers. We zijn een ‘people driven’ onderneming: onze mensen staan centraal en krijgen alle kansen om een mooie carrière uit te bouwen. We bieden hen daartoe opleidingen op maat, dagelijkse coaching, een peter- en meterschap … Kortom, iedereen krijgt in lijn met zijn of haar mogelijkheden alle ruimte om optimaal te groeien.

Selectieprocedure

Alles begint met het selecteren van de juiste personen voor de juiste functie. Dat doen we middels een transparant selectie- en rekruteringsbeleid. Wanneer een sollicitant bekwaam bevonden wordt, kan hij/zij starten. 

Beloning & promotie

We belonen en promoten onze werknemers op basis van hun prestaties. Daarbij schenken we veel aandacht aan overleg, een continue evaluatie en een open communicatie in twee richtingen.

Optimale werkomgeving

In alles wat we doen, in elke functie staan veiligheid en innovatie altijd voorop. We willen dat onze mensen hun werk in de beste omstandigheden kunnen uitvoeren, zonder risico. Maximaal presteren gaat nu eenmaal altijd beter in een optimale werkomgeving.